اهتمام سازمان بسیج جامعه پزشکی برای رفع چالشهای نظام سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۱۲/۱۵ |

آلبوم تصاویر

روز سه شنبه 92/12/13 نشست پایان سال بسیج جامعه پزشکی با حضور دکتر قانعی مشاور محترم وزیر بهداشت و دبیر شورای فنآوری های سلامت ، دکتر میر اسماعیل سرپرست دانشگاه، آقای محمودی مدیر دفتر سرپرست دانشگاه ،دکتر طباطبایی رئیس شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ ،دکتر پازوکی رئیس شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی دانشگاه  ، دکتر امیرخانی دبیر شورای مرکزی و جمعی از اعضاء شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

ابتدا دکتر پازوکی ریاست شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی دانشگاه ضمن تشریح اهداف و برنامه های این نشست ، بر اهتمام سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور برای رفع چالشهای نظام سلامت ، تاکید کرد و افزود ، همه ما تلاش می کنیم تا با شناسایی چالشهای پیش روی نظام سلامت موجبات بهبود و ارتقای نظام بهداشت درمان و آموزش پزشکی را فراهم اوریم .

رئیس مرکز تحقیقات جراحی های کم تهاجمی در ادامه افزود ، بر همین اساس از دکتر قانعی مشاور محترم وزیر بهداشت و دبیر شورای فنآوری های سلامت دعوت کرده ایم تا با ارائه مبانی و راهکارهای توسعه فناوریهای سلامت در قالب برنامه های بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران ، ما را در تدوین برنامه راهبردی سال 1393 به ویژه در حوزه تحقیقات و فناوری ارشاد نمایند تا بتوانیم به رسالت خودمان در این عرصه عمل نماییم .

در ادامه دکتر قانعی مشاور محترم وزیر بهداشت و دبیر شورای فنآوری های سلامت ،  ابتدا از هوشمندی و توجه بسیج جامعه پزشکی ایران در خصوص اهمیت تمرکز و فعالیت در توسعه فنآوریهای سلامت قدردانی نمود و گفت ابتدا باید وضعیت موجود فنآوریهای سلامت و عوامل موثر بر آن را شناسایی نمود و با برنامه ریزی و تدوین نقشه راه ، اسباب پیشرفت در این حوزه را فراهم کرد

رئیس انستیتو پاستور ایران با بیان ارتباط مستقیم توسعه علمی دانشگاهها با کشش و تقاضای بازار و سنجش زیر ساختها در پیشرفت اقتصاد جامعه بیان داشت : ما برای اقدام در هر حوزه ای نیاز به نقشه راه داریم تا از موازی کاری و یا طولانی شدن فرآیند و بازده پایین جلوگیری کنیم .

معاون سابق تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اظهار داشت: اگر تولید علم و مقاله و... بالا رود ولی فضای کشش بازاراصلاح نشود، چرخه تولید دانش و توسعه فناوری با شکست مواجه می شود.

وی با بیان اینکه اگر دانش و فنآوری بیوتکنولوژی در تولید نقشی نداشته باشد هیچ کاری جواب نخواهد داد گفت: به طور مثال مهمترین چالش در حوزه سلامت تغذیه مردم می باشد و لذا باید فناوریهای تولید مواد غذایی سالم  ارتقا یابد و با اصلاح نژاد دامی و گیاهی که موجب افزایش کیفیت و کمیت محصولها می شوند موجبات ارتقای سلامت در این بخش را فراهم نمود و این بدان معنی است که در همه حیطه ها باید توسعه فناوری را جدی گرفت

دکتر قانعی ادامه داد: در دنیا یکی از بالاترین سودها تولید دارو میباشد که ما باید توجه ویژه ای به آن داشته باشیم به همین جهت در حال حاضر از نظر داروهای بیوتکنولوژی رتبه چهارم آسیا هستیم .

دبیر شورای فنآوری های سلامت در پایان گفت: بسیج جامعه پزشکی می تواند در بسیاری از این حوزه ها با تشریح و تبیین مبانی این موضوعات موجبات تسریع فرآیند ها را فرآهم آورد.

در ادامه این نشست دکتر طباطبایی رئیس شورای مرکزی تهران بزرگ که یکی از میهمانان این نشست بود مطالبی را در خصوص لزوم حرکت های علمی و برنامه ریزی های سال 93 عنوان نمودند و از زحمات دکتر پازوکی و دیگر همکاران بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکر نمودند.

در ادامه دکتر امیرخانی دبیر شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی با بیان مجدد اهداف نشست پایان سال شورای مرکزی ، از حضور ریاست محترم دانشگاه دکتر میر اسماعیل تشکر نموده و از بیانات دکتر قانعی و ارائه راهکارهای مشارکت بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در توسعه فناوریهای سلامت کشور تقدیر نمود و افزود با فرارسیدن سال جدید به فضل خداوند متعال کمیته های تخصصی  بسیج جامعه پزشکی دانشگاه فعال خواهند شد .

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 283 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر